Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Catering om van te smullen


De meeste bedrijven hebben een aantal malen in hun bestaan iets te vieren en grijpen zo'n gelegenheid aan om er een memorabele feestelijkheid van te maken. En bij feest hoort samen eten en drinken. De Buffetkoning heeft gepassioneerde koks voor u klaarstaan die u en uw gasten verrassen en verwennen met hun kookkunst. Zij maken hapjes en gerechten klaar die gewoonweg geproefd móeten worden. De smaakpapillen worden geprikkeld door gebruik van verse ingrediënten, subtiele kruiden en een zorgvuldige, toegewijde bereiding. De catering van uw bedrijfsevenement wordt met De Buffetkoning een onvergetelijke food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

De Buffetkoning verzorgt bedrijfscatering tot 1500 personen voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Bedrijfsfeest
  • Workshops
  • Galadiner
  • Opening/Open huis
  • Personeelsfeest
  • Receptie/Presentatie