Familie Runderkamp
De Buffetkoning is een initiatief van de familie Runderkamp uit Volendam. Zij zijn al meer dan 25 jaar actief met het bereiden en presenteren van kwalitatief hoogstaande maaltijden en buffetten.

 

Wim
Als bekende slager in Volendam met een oprecht Bourgondische inslag werd Wim Runderkamp benaderd voor de programma's 'Vreemde kostgangers' (EO) en 'Het Dierenduel' (VPRO).

 

Sandra
Als familielid van een pur sang slagersfamilie, waarvan de culinaire bezigheden een landelijke bekendheid geniet, vindt ze het heerlijk om de klanten te laten genieten van een buffet of totale catering.

 

Niels
Met een afgeronde koksopleiding en een tomeloze honger naar steeds weer nieuwe gerechten verzorgt Niels Runderkamp verschillende kookcursussen en heeft hij een vaste kookrubriek in het plaatselijke weekblad NIVO. Meer over Niels en zijn recepten, klik hier

 

De Buffetkoning


De Buffetkoning is een initiatief van de familie Runderkamp uit Volendam. Zij zijn al meer dan 25 jaar actief met het bereiden en presenteren van kwalitatief hoogstaande maaltijden en buffetten. Om een optimale kwaliteit blijvend te garanderen heeft de huidige generatie gekozen voor een totale beheersing van de keten. Vanaf de bereiding van de ingrediënten tot aan de presentatie van het buffet gebeurt alles in eigen beheer. Zo beschikt De Buffetkoning over een H.A.C.C.P. gecertificeerde keuken, eigen transportmiddelen, gekwalificeerd personeel en de modernste technieken om het buffet zo vers en stijlvol mogelijk op te dienen. Alleen op deze manier is een constante kwaliteit blijvend gegarandeerd. Hierbij geldt altijd de Buffetkoning stelregel: ‘Vandaag bereidt is vandaag genoten!’

De Buffetkoning is niet alleen uw ideale partner als het gaat om buffetten maar ook voor alle andere zaken die er toe zullen bijdragen dat uw feest of bijeenkomst een succes wordt. Hierbij kunt u denken aan drankjes, entertainment, een wijnproeverij etc. De Buffetkoning begeleidt u hierbij van A tot Z. Vanaf het ‘intakegesprek’ tot aan de nazorg staan zij voor u klaar om uw bijeenkomst het persoonlijke tintje te geven dat het verdient.