Niels
Met een afgeronde koksopleiding en een tomeloze honger naar steeds weer nieuwe gerechten verzorgt Niels Runderkamp verschillende kookcursussen en heeft hij een vaste kookrubriek in het plaatselijke weekblad NIVO. Meer over Niels en zijn recepten, klik hier

 

Niels Runderkamp

Lid van het Koksgilde sinds 2009.

 

Met een afgeronde koksopleiding en een tomeloze honger naar steeds weer nieuwe gerechten verzorgt Niels Runderkamp verschillende kookcursussen en heeft hij een vaste kookrubriek in het plaatselijke weekblad NIVO. Ook is Niels bekend als columnist van 100% NL. De vele creaties van Niels vormen inmiddels een imposante lijst van gerechten. Niels heeft plannen om deze te bundelen tot een smaakvol kookboek, wanneer hij wat meer tijd krijgt. Hier op de website kunt u direct kennis nemen van een greep uit Niels' heerlijke recepten.

 

Klik hier voor de recepten van Niels
 

 

In het zeer populaire Love & Kicking van de lokale zender LOVE belanden een hele rits bekende Nederlanders op de bank bij Kees Tol en Jenny Smit, de één bekend als vriend van en de ander is de zus van... Niels kookt in dit programma voor de gasten culinaire hoogstandjes waar Rudolf Van Veen jaloers op zou zijn. Behalve zijn kookkunst heeft Niels in dit programma ook regelmatig een hilarische indruk achtergelaten als acteur in enkele verrassende clips.

 

Klik hier voor enkele voorbeelden van filmpjes