Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Volendammer klederdracht

Een eeuwenoude traditie wordt in leven gehouden door de Buffetkoning. Tijdens uw feest is het mogelijk dat onze cateringmedewerkers rondlopen in Volendammer klederdracht. Altijd zorgt dit voor enthousiaste en positieve… meer »»

Palingroker

Palingroker live aan het werk zien? Uw gasten kunnen meekijken en uiteindelijk meeproeven van smaakvolle belevenis. Als Kroon op het feest verzorgen wij voor sommige klanten een workshop palingroken. Lees verder voor meer… meer »»

Vinoloog

Een wijnkenner kan net dat verschil maken tussen smaakvol en heerlijk. Wilt u uw gasten laten genieten van een perfect op elkaar afgestemd dinerbuffet of gala? Zet dan de kroon op uw feest met onze speciaal geselecteerde… meer »»

Garnalenpelster

Iedereen kent het beeld nog wel van de wanhopige Volendamse garnalenpelster in de TV-reclame. Maar garnalenpelsters zijn er niet meer zoveel. Bij de Buffetkoning kunt u er één inhuren. Het is namelijk een attractie om een… meer »»

TV-kok

De Buffetkoning heeft de beschikking over zijn eigen televisiekok. Lokaal wereldberoemd, maar ook landelijk steeds meer bekend (Radio 100% NL). Niels Runderkamp is topkok en kan als 'toekomstig bekend Celebrity Chef'' uw op… meer »»