Sandra
Als familielid van een pur sang slagersfamilie, waarvan de culinaire bezigheden een landelijke bekendheid geniet, vindt ze het heerlijk om de klanten te laten genieten van een buffet of totale catering.

 

Uw receptie goed geregeld
De Buffetkoning is uw ideale partner bij het organiseren van een receptie. Zo gaan wij graag met u om tafel voor een receptie speciaal op maat gemaakt.

 

Gun uw feest iets extra’s
De Buffetkoning wil niet zomaar een feest verzorgen, maar de Kroon zijn op uw feest. Dit betekent dat wij u kunnen voorzien van vele extra's. Een palingroker, een haringkraam of een varken aan het spit? U zegt het maar!

 

Vier het met de Buffetkoning
Dag in dag uit gaan er zo’n 40 ervaren vakmensen aan de slag om bij verschillende gelegenheden de kroon op het feest te zetten. Met onze gewaardeerde Volendammer werkethiek en een scherpe prijsstelling maken we culinaire cateringkwaliteit voor iedereen bereikbaar.

 

Direct bestellen of maatwerk met het 5-stappenplan

 

Het organiseren van de lekkerste catering was nog nooit zo gemakkelijk! Onze buffetten, salades en BBQ-schotels zijn direct on-line te bestellen. U maakt binnen tien minuten een totaalprijs op en verstuurt uw bestelling met een muisklik. Natuurlijk kunt bij vragen of meer informatie ook altijd even bellen.

Voor de grotere evenementen, recepties, feesten en partijen bieden we maatwerk. We laten onze werkwijze daarbij graag zien in ons 5-stappenplan.