Dranken met smaak gepresenteerd
Wij hebben verschillende drankarrangementen geschikt voor uw feest.

 

Sandra
Als familielid van een pur sang slagersfamilie, waarvan de culinaire bezigheden een landelijke bekendheid geniet, vindt ze het heerlijk om de klanten te laten genieten van een buffet of totale catering.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, een zwijn aan het spit, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Veelgestelde vragen


Hieronder ziet u een selectie van de meeste gestelde vragen.

 

 

Zijn er wijzigingen in de buffetten en schalen mogelijk?

Nee, wijzigingen in de standaard buffetten en schalen zijn in principe niet mogelijk. Uiteraard is overal een mouw aan te passen en staan we open voor vragen.

 

Hoeveel meter tafel is er nodig voor een buffet?

Voor een standaard buffet is ongeveer 6 – 8 meter tafel nodig. (± 30 tot 60 personen)

 

Hoe worden de betalingen gedaan?

Vooraf via bank of bij aflevering met pin of contant. Wij doen niet aan achteraf betalen.

 

Worden schalen bezorgd?

Ja, Ook schalen worden bezorgd met dien verstande dat bestellingen onder de € 250.- dienen te worden afgehaald.

 

Hoe wordt een buffet afgeleverd?

Een buffet wordt door ons op de door U gereserveerde ruimte kant en klaar opgesteld. Het enige wat U zelf hoeft te doen is de deksels eraf halen op het tijdstip van eten en U kunt beginnen met genieten. Eventuele extra’s zoals tafelkleden, borden en bestek kunnen door ons worden verzorgd. Het buffet wordt geleverd in chafing dishes, met branders eronder en blijft 3 a 4 uur warm.

 

Kan de buffet koning ook een compleet evenement verzorgen?

Jawel buiten de buffetten om kunnen wij alles voor U verzorgen. Denk daarbij aan: een complete bar en alle bijbehorende dranken, tafels, statafels, glazen, toiletten etc. Uiteraard hebben wij ook gespecialiseerde en zeer enthousiaste mensen, die uw evenement kunnen verzorgen. Denk hierbij aan mensen achter de tap, serveersters, koks enzovoort.

 

Levert de Buffet koning door heel Nederland?

De Buffetkoning levert vanuit Volendam binnen een straal van 30 km gratis. De transportkosten buiten deze regio zijn € 0,75 per km.

 

Ik wil graag een buffet bestellen, maar weet nog niet het exacte aantal personen.

U kunt tot 3 dagen van te voren het aantal personen voor Uw buffet nog wijzigingen. Wij bellen ook altijd nog even 3 dagen van te voren om te checken of het aantal gewijzigd is.

 

Als ik een barbecue feest wil geven, heeft de Buffet koning dan ook koks?

Uiteraard hebben wij gespecialiseerde koks, die de barbecue voor jullie klaarzetten, en het vlees kunnen bakken. Het uurtarief van deze koks is op aanvraag.

 

Kan ik de Buffetkoning ook bezoeken?

 

Ons kantoor is op alle werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur op het Slobbeland in Volendam. Klik hieronder voor meer informatie over onze locatie en het laatste lokale nieuws: kaart en route cateraar De Buffetkoning Volendam