Feest samenstellen

0%
Inleiding

Bij het samenstellen van een feest is het goed om aan de weet te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Een soort checklist dus. Door het invullen van dit vragenformulier weet u precies wat de Buffet Koning u kan bieden. Tevens kunnen wij op basis van deze gegevens u een passende offerte aanbieden.

 

Vul dus onderstaande gegevens in en stel uw persoonlijke feest samen!

personen

dd-mm-jjjj

Soort feest

Wat voor soort feest wilt u organiseren? Kies hieronder uw feest uit door er één aan te vinken. Daarna zult u de verschillende mogelijkheden zien die de Buffetkoning biedt.

 

Onze gepassioneerde koks staan dagelijks voor u klaar om u en uw gasten te verrassen en te verwennen met hun warme en koude buffetten. Zij maken gerechten klaar die gewoonweg geproefd móeten worden. Hun kookkunst prikkelt uw smaakpapillen door gebruik van verse ingrediënten, subtiele kruiden en een toegewijde bereiding. Eten en drinken wordt een onvergetelijke food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Sissende kolen en gaar gerookt vlees van de barbecue. Een BBQ feest valt bij iedereen in de smaak. Bedrijven, verenigingen en particulieren schakelen ons in om zeker te zijn van de lekkerste vleesschotels. Maar ook kunnen wij de volledige organisatie van het BBQ feest voor u uit handen nemen. Onze koks nemen de BBQ schotels, materialen, borden, bestek, servetten en tafellakens mee. Met hun Bourgondische vleesbereiding loopt het water u en uw gasten gegarandeerd in de mond.

 

Na presentatie zorgen we voor een Bourgondische vleesbereiding waarbij het water iedereen in de mond loopt. Zó lekker, pas op voor de vingers!

 

Een minibroodje beenham met mosterdsaus, diverse Spaanse amuses, de lekkerste vlees- en vishapjes of een luxe borrelgarnituur? Voor elke gelegenheid hebben we een uitgelezen hapjesprogramma, afgestemd op de tijdsduur van het event en uw wensen. U kunt rekenen op een smakelijke presentatie en een onberispelijke bediening. Uiteraard worden de hapjes begeleidt door een passend drankenarrangement. 

 

 

 
Organisatie: van A tot Z of van A tot B?

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen de BBQ door ons te laten verzorgen, maar het gebeurt steeds vaker dat wij de complete zorg voor het feest uit handen nemen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en vink aan wat voor u van toepassing is.

 Dranken

Ook op drankgebied gaan we graag een stapje verder. We kunnen alle mogelijke dranken voor u uitserveren. Of we installeren een plaatselijke tap voor een fris, schuimend biertje. De bediening is onberispelijk. Onze gastvrouwen zijn ervaren, geschoold, gezellig en toegewijd.

 

Wij maken graag gebruik van de volgende opties

Bediening

De bediening is onberispelijk. Onze gastvrouwen zijn ervaren, geschoold, gezellig en toegewijd. En eventueel gestoken in Volendammer klederdracht kunnen zij voor nog meer sfeer verzorgen.


Specials

Om uw feest extra op te luisteren biedt de Buffetkoning enkele Specials. Populair is onze authentieke haringkar, waarbij diverse visspecialiteiten worden aangeboden en de haringsnijder in kostuum de graatverse haring uitsnijdt. Of een palingroker demonstreert zijn ambacht en laat iedereen zijn vers gerookte paling proeven. Een andere favoriet: onze vleesbereider maakt de lekkerste vleesspecialiteiten ter plaatse klaar, zoals ambachtelijk gerookte beenham. Warm uitgesneden en geserveerd, al dan niet met een sausje...

 

Wij maken graag gebruik van de volgende opties
Huurartikelen

Om uw feest extra aantrekkelijk te maken biedt de Buffetkoning verhuurartikelen die uw feest net dat extraatje kunnen geven. En u hoeft het zelf niet meer te regelen...

 

Wij maken graag gebruik van de volgende opties
Bevestigen

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen.
U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

  

 

Eventuele opmerkingen / extra informatie:

 

U hebt gekozen voor de volgende opties:

Uw gegevens zijn ontvangen

Bedankt voor het invullen van de feestsamensteller. Op deze manier kunnen we u een voorstel op maat doen.
Wij reageren in principe altijd binnen 24 uur. Mocht u na een aantal dagen nog geen bericht hebben ontvangen neemt u dan a.u.b. contact met ons op. U kunt ons dan altijd bereiken op 0299-399798.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van de Buffetkoning uit Volendam